Concept

Junoboat is een 70 jarige "spits", die werd gebouwd in Charleroi en jarenlang steenkool vervoerde.

Nu ligt ze aangemeerd op de Muinkschelde en na grondige renovatie kreeg ze de naam Juno en een nieuwe bestemming : een hippe vakantiewoning op het water.

JunoBoat is een unieke vakantiewoning voor maximum 8 personen op het water, gecombineerd met hotelservice. (Opgemaakte bedden en handdoekenpakket zijn inbegrepen in de prijs.)

De vakantiewoning op het water beschikt over 3 aparte slaapkamers met douche en/of ligbad met zicht op de Muinkschelde. De binnentuin verhoogt het vakantiegevoel alsook de gezellige zitruimte en volledig ingerichte keuken.

Bar Juno serveert op het dek en in de stuurhut onder meer huisgemaakte en originele drankjes, eigenzinnig geselecteerde artisanale bieren en craft beers, en een wisselend aanbod van verse, kleine gerechten, om alleen te eten of te delen.

Info via bar@junoboat.be en 0478 209 550

 
De spits werd volledig gerenoveerd door een jong team met behoud van de rode draad van toparchitectuur en authenticiteit.

Missie

Juno Stay is a contemporary place, where staying and traveling means more than seeing: it's a change that goes on, deep and permanent in the ideas of living….

E-mail: stay@junoboat.be
Telefoon: +32 475 85 80 44

Stropkaai 70
9000 Ghent, België